Haberler

Yeni bir çalışma alanı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimleri

Mühendislik ve Mimarlık Fakülteleri, Teknik Öğretmen, Fizik ,Kimya, Biyoloji bölümleri, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü mezunları 220 saatlik İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimlerine kayıt olarak başarı ile tamamladıktan sonra Bakanlığın ÖSYM üzerinden yaptıkları sınavlarda başarılı olanlar İş Güvenliği Uzmanlığı Sertifikası almaya hak kazanırlar.

Bu sertifika ile tehlike sınıflarına göre ayrılmış işletmelerde çalışma olanakları bulunmaktadır. Kamuda görevli olanlarda 2024 yılından itibaren tüm özel ve kamu kuruluşları İSG sistemine dahil olacağı için şimdiden bu kursları alıp tamamlamakta fayda vardır. Yılda iki kez açılan sınavlar için zaman kaybu olmaması için başvuru yapılmasında fayda vardır.

İş kazaları ve Meslek Hastalıkları derneği ile beraber yürütülen çalışmalara katılarak toplum iyileştirmesine destek olabiirsiniz.

Bunun için yapılması gereken http://aralca.com.tr/on-kayit linkinden yada +905492725220 nolu iş hattından arama yapabilirsiniz. 5 Eylül Son tarih olarak bizlerinde 6 Eylül tarihi 23:59'a kadar kayıt girmemiz gerekmektedir. Ancak sınıflar kesin kayıt yapanların önceliği olacağından kapasite dolduğunda bir sonraki sınava girmeniz gerekecektir.

Saha tecrübesi olan uzman eğitmenlerimiz ile uygulamaya yönelik eğitimlerimiz ile sizlere 10 yıldır aynı adreste hizmet vermekteyiz.

B Sınıfı ve A sınıfı yükselme sınıflarımız için prim günlerin uygunluğunu test edilmesi için daha önceden bilgilerinizi bizimle paylaşmalısınız.

 

 

igu mühendislik mimarlık teknik öğretmen fizik kimya biyoloji iş sağlığı ve güvenliği bölümü b sınıfı a sınıfı