Haberler

İş Güvenliği Uzmanlığı Yeni Eğitim Programları

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  İş Sağlığı Ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş kurum olan Aralca Akademi A.Ş. olarak COVİD 19 korona virüs sebebi ile yüzyüze eğitimlerin oluşabilecek sağlık sorunlarında dolayı ertelenmişti. Bu yüzden kariyer planlamasını iş güvenliği uzmanlığı üzerine yapan profesyoneller için uzaktan eğitim olacak şekilde senkron eğitim programlarımıza kayıt olabilirsiniz.

İş Güvenliği alanında saha tecrübesi olan deneyimli eğitmenlerimiz ve iş güvenliği saha uygulaması yapan firmalarımız sayesinde uzmanlık sınavı sonrasında sizlere her türlü desteklerimiz sizin için önemli bir avantaj olacağını belirtmek isteriz. Tigep olarak tüm Türkiye'de ortak fiyat politikası bu süreçte yaşamın devam etmesi açısından karşılıklı olarak destek vermekten mutluluk duyuyoruz.

İş Güvenliği Uzmanı olabilecek C Sınıfı İş Güvenliği uzmanlık Hazırlık kursu, Yükselme sınıfları B Sınıfı ve A Sınıfı İş Güvenliği uzmanlığı için lütfen internet üzerinden (http://aralca.com.tr/on-kayit ) kayıt yapınız. 

İş Kazaları ve Meslek Hastalıklarıyla Mücadele Derneği üyesi ve en büyük sponsoru olan Aralca ile sizlerin yanındayız.