Haberler

Elektrik Enerjini Yenilebilir Enerji Kaynaklarından Karşılamak için Danışmanlık Almalısınız

Günümüz koşullarında fosil yakıtların sınırlı olması ve çevre kirletmesinin yanında artık enerjinin pahalı olmasından dolayı işletmeler enerji giderlerini kısmak ve hatta gelir elde etmek için büyük oranda Güneş Enerji Santrallerine yöneldi.

Güneş Enerjisi sektöründe büyük küçük bir çok firma bulunması ve bilgi kirliliğinden dolayı yatırımcılar yanlış yönlendirilmektedir. GES bir sistemdir. Kuran firmaların çatılarda kurulacaksa yüksekte çalışma eğitimleri sorgulanmalıdır. Her ne kadar kaliteli ürün kullansanızda sistem kurulumu olduğu için işçilik hataları sistemi verimini etkilemektedir.

Orta ve Büyük ölçekli firmalar GES kurmadan önce doğru bir satınalma ve verimli bir santral işletimi için danışmanlık almaları ve teklifleri buna göre değerlendirmesi 25 yıllık en az ömrü olan bir sistem için önemlidir.

Aralca olarak yenilebilir enerji yatırımlarında fizibilite raporları ve sistem izleme kontrolleri olarak yapacağı destekler satın almada %15 verimde %10 artış sağlaması 1 MW bir tesiste önemli tutar olacaktır. 

Bu konuda merkezimizi ziyaret edebilir, uygunluk durumuna göre işyerinizi ziyaret edebiliriz.

elektrik santral fatura yenilenebilir enerji kurulum danışmanlık ges bursa